Manchester Unitedi suur osturalli jätkub

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Morgan Schneiderlin.
Morgan Schneiderlin. Foto: SCANPIX

Manchester Unitedi jalgpalliklubi lõpetas Premier League’i eelmise hooaja neljanda kohaga ning tagas endale taas pääsme Meistrite liigasse. Algaval hooajal soovitakse taas aga heidelda tiitli eest ning selle tarbeks soetatakse hooga uusi mängumehi.

Kui juba mõnda aega tagasi palgati Hollandi koondislane Memphis Depay, siis hiljuti jõuti kokkuleppele äärekaitsja Matteo Darmiani ja poolkaitsja Bastian Schweinsteigeri ostmise osas. Viimaste teadete kohaselt on see nimekiri saamas veelgi lisa, kirjutab Eurosport.

Inglismaalt tulnud teadete kohaselt on ManU lähedal Southamptoni poolkaitsja Morgan Schneiderlini palkamisele. Praeguseks on Prantsusmaa koondislane juba ManU juures ja läbimist vajab meditsiiniline kontroll. 25-aastase poolkaitsja üleminekusummaks on umbes 35 miljonit eurot.

Lisaks sihib ManU veel Lissaboni Benfica 27-aastast argentiinlasest ääreründajat Nicolas Gaitani. «Benfica ja Manchester United peavad läbirääkimise Gaitani tuleviku osas ja ühe pakkumise kohaselt liiguks Rafael ManUst Benficasse,» teatas Rafael agent Cassiano Pereira Portugali ajalehele Record.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles