Kohtuvaidlus lõppes Eesti Jäähokiliidu jaoks soodsalt

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rauno Parras
Rauno Parras Foto: Sille Annuk

Harju Maakohus otsustas 18. mai 2015 määrusega jätta läbi vaatamata Mittetulundusühingu HC Viking poolt 10.03.2015 esitatud hagi Mittetulundusühingu Eesti Jäähokiliit vastu. Samuti tühistas kohus 13. märtsil 2015 kohtumäärusega tsiviilasjas rakendatud hagi tagamise abinõu.

Kohtuasja menetluskulud jäid kohtuotsuse kohaselt HC Vikingi kui hageja kanda. Kohtumäärus on jõustunud ja seda enam edasi kaevata ei saa.

Eesti Jäähokiliidu president Rauno Parras avaldas kohtuasja lõppemise üle heameelt. «Olukord, kus üks klubi pöördub spordialaliidu vastu kohtusse, on ennekuulmatu ja absurdne. Ma loodan väga, et midagi sellist Eesti spordis rohkem ei juhtu. Mul on väga hea meel, et kohtuasi lõppes Eesti Jäähokiliidu jaoks soodsa otsusega. Oleme seisnud ausa mängu põhimõtete järgimise eest nii hokiväljakul kui väljaspool seda - kõiki kokkuleppeid ja lepinguid tuleb austada. Kuna kevadel sai antud teema avalikkuses palju tähelepanu, siis soovime selle nüüd avalikult lõpetada,» ütles Parras.

Harju Maakohus menetleb edasi Eesti Jäähokiliidu hagi HC Vikingi vastu võla sissenõudmiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles