Maailmakuulus kirjanik andis Williamsi kritiseerijale parima vastuse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänavuse Wimbledoni võitjad: Novak Djokovic ja Serena Williams.
Tänavuse Wimbledoni võitjad: Novak Djokovic ja Serena Williams. Foto: SCANPIX

Wimbledoni tenniseturniiril naiste üksikmängus triumfeerinud Serena Williams sattus Twitteris ühe õela kommenteerija küüsi, kuid naiste esireketi päästis kuulus kirjanik J. K. Rowling.

Williams tuli eile Wimbledonis kuuendat korda meistriks ning tema fänn Rowling kirjutas seepeale Twitterisse kiitva postituse. «Armastan teda! Milline sportlane, milline eeskuju, milline naine!» seisis Harry Potteri raamatutega kuulsaks saanud Rowlingu postituses. Maailmakuulsa kirjaniku arvamus ei meeldinud aga ühele kasutajale, kes kirjutas Rowlingule vastu, et Williams suudab naiste tennisemaailma domineerida vaid seetõttu, et ta näeb välja nagu meesterahvas.

Rowling andis kritiseerijale kohe vastulöögi, kui postitas oma kontole pildi, kus Williams on seksikas punases kleidis. «Jah, minu abikaasa näeb ka just selline välja kleidiga. Sa oled ikka idioot,» seisis Rowlingu vastuses.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles