Inglismaa kõrgliiga mängumees sattus uskumatult ränkade süüdistuste keskele

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Papiss Demba Cisse.
Papiss Demba Cisse. Foto: SCANPIX

Briti tabloidleht The Sun avaldas täna uskumatuna näiva loo Newcastle'i jalgpalliklubi mängumehest Papiss Cissest, keda süüdistatakse bigüünias ehk kahenaisepidamises ja selles, et ta oma esimese naisega ülinoorelt lapse sai.

Alles tänavu maikuus abiellus Newcastle'i mängumees oma võrkpallimängijast kallima Diallo Awaga Pariisis, kuid väidetavalt oli Cisse'i juba ka varasemalt abielus. Kuna ta ei lahutanud kunagi oma esimesest naisest Adjia Siny Thiawst, siis on kahenaisepidamise näol tegemist kuriteoga. Nii Senegali koondislase kodumaa kui ka Awaga peetud pulmapeo riigi ehk Prantsusmaa seaduste järgi on bigüünia eest karistuseks võimalik määrata kuni 12 kuud vangis, kuid see oht Cisse'i ei oota, sest The Suni väitel on rikkumine praeguseks juba aegunud.

Lisaks kahenaisepidamisele selgub The Suni loost aga ka asjaolu, et Cisse ja tema esimene abikaasa said ühise poja siis, kui vutistaar oli 16-aastane, kuid Thiaw vaid 13-aastane. Seega rikkus Cisse naise väidete järgi juba toona seadust ja oleks pidanud süüdi mõistetama pedofiilias. Naine tunnistas, et poja sündides võltsisid nad pabereid, et tema noor vanus ilmsiks ei tuleks. Thiaw lisas, et kasvatab praegu oma poega ja Cisse võtab samuti poisi elust osa.

30-aastane Newcastle'i ründaja pole ise süüdistusi kommenteerinud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles