Tallinnas skandaali korraldanud mehest sai Inglismaa kõigi aegade kallim jalgpallur

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raheem Sterling võitluses Joel Lindperega
Raheem Sterling võitluses Joel Lindperega Foto: SCANPIX

20-aastane Inglismaa jalgpallur Raheem Sterling vahetas täna koduklubi, kui siirdus Liverpoolis Manchester Citysse. Mängija uus tööandja käis mehe eest lauale 49 miljonit naela, mis teeb temast kõigi aegade kallima Inglismaa jalgpalluri.

Liverpool oli sellel suvel juba kaks City tehtud pakkumist tagasi lükanud, kuid viimane rahapatakas oli nende jaoks piisav. Sterling sõlmis Manchesetri klubiga viie aasta pikkuse lepingu.

Sterling tegi eelmise koduklubi eest debüüdi 2012. aastal. Kokku esindas noormees Liverpooli 129 korral ning lõi 23 väravat.

Inglismaa koondise särki on ta kandnud 16 korral ning löönud ühe värava.

Möödunud sügisel Tallinnas Eesti vastu mängides sattus Sterling omapärasesse skandaali, kui Inglismaa meedia sai teada, et mängija ei soovinud liigse väsimuse tõttu algkoosseisu kuuluda. Hiljem sekkus ta küll vahetusest, kuid fännid seda talle andeks ei andnud. Kõigest 24 tundi pärast mängu lõppu nähti Sterlingut koos koondisekaaslastega Londoni ööklubis ning meedia tegi noormehe toona maatasa.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles