Rally Estonia toob kaasa teede sulgemisi Tartus, Elvas ja Lõuna-Eestis

Postimees Sport
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rally Estonia
Rally Estonia Foto: Karli Saul/SCANPIX

Tänavune autospordiaasta tippsündmus Rally Estonia, mis toimub 17.-19. juulil Tartus, Elvas ja Lõuna-Eesti teedel, toob kohale sadakond meeskonda ja kümned tuhanded pealtvaatajad. Baltikumi suurima autospordisündmusega seoses on oodata teede sulgemisi nii Tartus, Elvas kui kogu Lõuna-Eestis. 

Enim puudutab see Tartut, mis on Rally Estonia stardi-ja finišipaigaks ja sealsed teede sulgemised algavad juba kolmapäeval, 15. juulil. 

Tartu

Kolmapäeval, 15. juulil kella 7.00st kuni teisipäeval, 21. juulil kella 7.00ni tee suletud Vabaduse puiestee, Uueturu ja Raekoja platsi vahelisel lõigul, ümbersõidud toimuvad Narva mnt kaudu.

Poe tänavale sissesõit Vabaduse puiestee suunalt suletakse 15. juulil kella 7.00st. Poe tänava kohalikele elanikele ja teenindavale transpordile on avatud juurdepääs Ülikooli tänava suunalt.

Reedel, 17. juulil kl 7.00st kuni esmaspäeval, 20. juulil kl 7.00ni Vabaduse puiestee lõigus Raekoja plats – Gildi tn ja Magistri tänava parkla.

Reedel, 17 juulil kella 18.15st kuni 22.15ni on suletud Ülikooli tänav (Vanemuise – Küütri tn lõigul); Lossi tänav; J. Liivi tänav; Veski tänav (Näituse – J.Kuperjanovi tn lõigul); J. Kuperjanovi tänav (Kastani – Tiigi tn lõigul); Vallikraavi ja K. E. von Baeri tänavad.

Elva

Elva linnas on liiklus suletud laupäeval, 18. juulil ja seda järgnevalt: Pargi, Kesk, Jaani, Põik ja Turuplatsi tänavatel on liiklus suletud 18. juulil ajavahemikus 17.15-21.00.

Otepää 

Valga mnt alates Konsumist kuni Otepää-Nüpli-Sihva teeristini on suletud järgmistel kellaaegadel:

17. juuli kell 8:00 – 18:00, 18. juuli kell 7:00 – 20:00 ja 19. juuli kell 7:00 – 16:00. 

Laupäeval ja pühapäeval sõidetakse auto24 Rally Estonia katsed Lõuna-Eesti teedel ja täpsema info teelõikude kohta, mis on suletud ja mis ajavahemikus saab auto24 Rally Estonia kodulehelt.

Samuti Maanteeameti kodulehelt ja Maanteeameti infotelefonilt 1510. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles