Anier ja Dundee kaotasid Klavani endisele koduklubile

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henri Anier (vasakul).
Henri Anier (vasakul). Foto: Liis Treimann

Eesti jalgpallikoondise ründaja Henri Anieri koduklubi Dundee United pidas hooajaeelse kontrollkohtumise Hollandi klubi AZ Alkmaariga, kelle ridades Ragnar Klavan 2009. aastal riigi meistriks krooniti.

Täna jäid Anier ja Dundee Alkmaarile 1:3 alla. Šoti klubi ainsa värava lõi Blair Spittal 28. minutil. Kodumeeskonna väravad kanti Markus Henrikseni, Derrick Luckasseni ja Jeffery Gouweleeuwi nimele.

Anier sekkus mängu vahetusest 73. minutil.

Hollandis laagris viibiv Dundee seni võidurõõmu maitsenud ei ole, kuna möödunud nädalal kaotati 0:4 Vitesse meeskonnale. 16. juunil minnakse vastamisi Utrechtiga.

Seejärel seisab ees veel kaks kontrollkohtumist, kus vastasteks on Inglismaa meeskonnad QPR ja Watford. Šotimaa kõrgliiga esimeses voorus kohtub United 2. augustil Aberdeeniga. 8. augustil läheb Anier vastamisi oma endise tööandja Motherwelliga.

Anieri jaoks toimus klubis oluline vangerdus möödunud nädalal, kui Dundee otsustas eelmisel aastal ründeliinis põhiraskust kandnud türklase Nadir Ciftci 1,5 miljoni euro eest Celticule müüa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles