Osturallit korraldav ManU jahib nüüd Bayerni esiründajat

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert Lewandowski.
Robert Lewandowski. Foto: SCANPIX

Manchester Unitedi jalgpallimeeskond on viimasel nädalal oma meeskonda kõvasti täiendanud, kuid jätkuvalt on neil suur puudus ründajatest. Nii on nad pilgud pööranud Müncheni Bayerni poolakast staari Robert Lewandowski poole.

ManU ridades on lahkunud nii Radamel Falcao kui ka Robin van Persie ja nii on meeskonda ründajatest jäänud vaid Wayne Rooney, 19-aastane James Wilson ning Madridi Realist laenult naasev Javier Hernandez, kes on samas hädas vigastusega, kirjutab Eurosport.

Nii on ManU asunud uurima Lewandowski olukorda. Poolaka agent Cezary Kucharski kommenteeris olukorda ka kodumaises meedias. «Bayern võiks hakata asja kaaluma alates 50 miljoni euro suurusest pakkumisest,» teatas Kucharski Poole televisioonile.

«Ta on läinud iga aastaga paremaks ja ta mängib väga kõrgel tasemel, mis on klubide jaoks oluline, kuna tema palkamine garanteerib vähemalt 30 väravat hooaja kohta,» lisas agent veel.

Kucharski sõnul võib tema kliendi karjäär tulevikus liikuda kahes suunas ja valikuteks on siinkohal Inglismaa ja Hispaania. «Loomulikult on saab kõik toimuda ainult Bayerni loal,» lisas ta.

26-aastane Lewandowski pidas lõppenud hooajal Bayerni eest kõikides sarjades kokku 49 kohtumist ja lõi 25 väravat. Enne seda mängis ta neli hooaega Dortmundi Borussias, kus ta lõi 186 matšiga 103 väravat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles