MMil ühe matšiga piirdunud Kirpu: ma ei osanud õigesti keskenduda

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erika Kirpu.
Erika Kirpu. Foto: SCANPIX

Moskvas voimuv vehklemise MM algas kehvalt Erika Kirpu jaoks, kes pidi naiste epee individuaalturniiril piirduma vaid ühe matšiga. Eelringidest prii olnud Kirpu tunnistas 64 hulgas hiinlanna Yiwen Suni 11:15 paremust.

«Ma ei osanud õigesti keskenduda,» tunnistas eelmisel aasta MMilt individuaalse pronksi võitnud Kirpu pärast kaotust. «Ma arvan siiani, et oleks pidanud selle matši võitma, kuid paistab, et midagi läks ettevalmistuse juures valesti.»

Kirpu sõnul võis rolli mängida ka tõsiasi, et esmakordselt ei pidanud ta tiitlivõistlustel kaasa tegema päev varem toimunud eelringides. «Minu jaoks oli see uus kogemus. See võis tõesti mingi jälje jätta. Eelringi läbinud vehklejatel läks paremini ja nad olid täna kindlamad. Tulevikku arvestades oli see kogemus loomulikult kasulik,» selgitas ta. Ka ainsa Eesti mehena eelringidest vaba olnud Nikolai Novosjolov kaotas tänases avaringis.

Reedel algavat naiskonna võistlust arvestades tänane ebaõnnestumine Kirpu sõnul olulist rolli ei mängi. «Siis on uus võistlus ning võitleme kõik koos lõpuni välja.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles