Patriootlik ennustus: Eesti saab kolmikvõidu. Sisetunne ütleb: võidab venelane

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karl Kruuda - Martin Järveoja.
Karl Kruuda - Martin Järveoja. Foto: Andre Lavadinho

Homme Lõuna-Eesti teedel startiv Rally Estonia pakub eeldatavalt viimaste aastate koduste rallide põnevaimat heitlust. Juba aastaid pole nii palju siinseid rallimehi võrdsetel autodel konkureerinud. Lisaks pakuvad põnevust Eesti parematega enam-vähem sama masti väliskülalised.

Rally Estonia peakorraldaja Urmo Aava võttis kokku julguse ja ennustas, kes jõuavad pühapäeval Tartus finišeeriva ralli poodiumile.

«Võidab Karl Kruuda, teiseks jääb Timmu Kõrge ja kolmandaks Martin Kangur. See on patriootlik ennustus,» sõnas Aava pärast pikka kaalumist. Kui lisas: «Sisetunne pakub aga võitu Aleksei Lukjanukile. Teine on Kruuda ja kolmas Kõrge.»

Seega usub Aava, et peamiselt Otepää ümbruse teedel toimuval rallil suudab N-rühma masinaga sõitev Lukjanuk edestada tänapäevaste R5 autodega sõitvaid piloote. Teadupärast on just Rally Estonia üks väheseid selliseid kihutamisi, kus N-rühma masinal on võimalik kokkuvõttes spetsiaalseid ralliautosid edestada.

Tähelepanuväärne on ka see, et Aava ei usu kokkuvõttes ERC-sarja liidrikd oleva Craig Breeni ja teise koha mehe Kajetan Kajetanowiczi võimalustesse edestada siinseid teid tundvaid rallimehi.

Rally Estonia algab reede keskpäeval sõidetava kvalifikatsioonikatsega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles