Bianchi võrdles end enne rasket avariid Michael Schumacheriga

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Schumacher.
Michael Schumacher. Foto: SCANPIX

Vormel-1 sarjas mullu raske avarii teinud Jules Bianchi võrdles oma isa sõnul end veidi enne saatuslikku õnnetust legendaarse F1 sõitja Michael Schumacheriga, kes sai tõsiselt vigastada suusaõnnetusel.

Schumacher kukkus raskelt 2013. aasta lõpus, kui oli suusatamas Prantsuse alpides. Seitsmekordne maailmameister viidi haiglasse, kus ta oli pikalt koomas, tänasel päeval on kuulus sakslane küll kodusel ravil, kuid tema taastumine pole endiselt kindel.

Eelmisel hooajal Manor Marussia tiimi eest vormel-1 sarjas sõitnud Jules Bianchi rääkis oma isa Philippe'iga Schumacheri õnnetusest ning tunnistas, et temal oleks sõitjana keeruline, kui ta satuks nii tõsise õnnetuse järel raskesse olukorda. «Kui ta jääks tõsiselt halvatuks, siis seda me ei tahaks Julesile. Oleme selles veendunud, sest oleme sellest isegi rääkinud,» selgitas Bianchi isa mõned päevad tagasi, kui tema poja raskest avariist Jaapani GP-l on möödas üheksa kuud.

«Ta ütles meile, et kui ühel päeval peaks temaga juhtuma selline õnnetus nagu Michael Schumacheriga ja ta ei saaks enam sõita, siis tal oleks väga raske juhtunuga leppida ja edasi elada,» lisas Bianchi isa.

25-aastane Bianchi sattus õnnetusse eelmise aasta oktoobris Jaapanis, kui ta sõitis otsa rajatraktorile. Prantsuse vormelisõitja viidi kiirelt haiglasse, praegu on Bianchi endiselt koomas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles