Levadia laenas Lipini Narva Transile

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpall.
Jalgpall. Foto: Margus Ansu

Tänavuseks hooajaks Infonetist valitseva jalgpallimeistri Levadiaga liitunud Maksim Lipin siirdub liiga-aasta teiseks pooleks laenule Narva Transi.

Märtsi algul Superkarikas ja esimeses meistriliiga mängus Levadia algkoosseisu kuulunud pikaaegse noortekoondislase mänguaeg on käimasoleva hooaja edenedes vaikselt kokku kuivanud ning 18 vooru järel on väleda paremääre nimel vaid viis liigamängu. Viimati käis 23-aastane mängumees kõrgliigas platsil 25. aprillil, kui Pärnus tehti pettumustvalmistav 2:2 viik sealse Linnameeskonnaga, vahendas Soccernet.ee.

Järgnevatel kuudel on Lipin mänguaega teeninud Levadia duubelmeeskonnas Esiliigas ning kui Tarmo Kingi meeskonna liitumisega andis nooruk ära ka enda senise särginumbri «7», võiski eeldada, et peagi ootab endist Infoneti pallurit uus mängupaik. Nüüd teataski Levadia, et Lipin siirdub hooaja teiseks pooleks laenule Premium liiga hetke 6. meeskonna Narva Transi juurde.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles