Meeste epeekoondis jäi MMi avaringis kindlalt alla Jaapanile

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Šveitsis toimunud vehklemise EMil võitis Eesti nelik koosseisus Nikolai Novosjolov, Sten Priinits, Marno Allika ja Peeter Turnau hõbemedalid, MMil kaotati paraku avaringis.
Šveitsis toimunud vehklemise EMil võitis Eesti nelik koosseisus Nikolai Novosjolov, Sten Priinits, Marno Allika ja Peeter Turnau hõbemedalid, MMil kaotati paraku avaringis. Foto: Sander Ilvest

Moskvas toimuval vehklemise MMil olid täna võistlustules mõlemad Eesti võistkonnad, meeste epeevõistkond teenis kaotuse kohe avaringis.

Eesti epeemeeskond koosseisus Nikolai Novosjolov, Sten Priinits, Marno Allika ja Peeter Turnau kohtus 32 parema hulgas Jaapaniga. Eesti poolt alustanud Allika kaotas torgetega 3:7, Priinits vähendas vahe kahe torkeni (9:11). Allika ja Novosjolovi matšide järel oli vahe endiselt kaks torget - 18:21) ning Turnau hoidis vahet kolmel torkel (24:27), kuid siis läks Jaapan oma teed, sest Novosjolov ei saanud kuidagi Kazuyasu Minobe vastu ja nii võitiski Jaapan matši kindlalt 45:29.

Kokkuvõttes sai Eesti meeskond MMil 18. koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles