Vesik testib «isiklikul» turniiril selga ja toob palle veest

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rannavõrkpallur Rivo Vesik.
Rannavõrkpallur Rivo Vesik. Foto: Margus Ansu / Postimees

RANNAVÕRKPALL. Tallinna Merepäevade raames peetakse sel nädalavahetusel rahvusvaheline rannavõrkpalliturniir Škoda Masters, mis toob kohale nii Eesti kui ka välismaa rannavõrkpallitipud. Turniiri peakorraldaja on Eesti rannavolle esiduo kogenum liige Rivo Vesik, kes koos Kristo Kolloga ka ise osaleb.  

Vesikul on peale mängimise ka turniiri toimumise ajal käed-jalad tööd täis. Kui talle eile intervjuusooviga helistasin, tõi ta parajasti noorteturniiri ajal merre lennud palli veest välja. «Liiv on ilus valge, kõik on valmis ja loodan, et tuleb korralik turniir. See idee on juba ammune, ent nüüd leidsime ka Škoda näol toetaja ja asi sai teoks,» ütles Vesik.

Kõik osalejad on Vesik koos teiste korraldajatega ise välja valinud ehk turniir on kutsetega. «Tahtsime ühte välismaa paari veel saada ja tahtjaid oli mitu, aga et paljud sõidavad juba pühapäeval Jaapani Grand Prix’le, siis sai see takistuseks.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles