Everton soetab Klavani asemel Manchester Unitedi kaitsja?

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jonny Evans
Jonny Evans Foto: SCANPIX

Eesti jalgpallihuviliste jaoks on käimas põnev suvi, kuna üle pika aja teeb üleminekuturu suures mängus kaasa ka eestlane Ragnar Klavan. Eesti koondise kapteni vastu on huvi üles näidanud Inglismaa kõrgliigas palliv Everton. Viimastel andmetel on Evertoniga liitumas aga Manchester Unitedi keskkaitsja Jonny Evans ning see võib tähendada, et Evertoni huvi Klavani vastu on raugemas.

Alates 2006. aastast Unitedi hingekirja kuuluv Evans pidas Inglismaa kuulsaima klubi eest ligi 200 kohtumist ja lõi 7 väravat. Guardiani andmetel maksab Everton Evansi eest 8 miljonit naela. Väidetavalt tahab United mängija eest küll kümmet miljonit, kuid Evansi leping lõpeb juba järgmisel suvel ning viivitamise korral võib United üldse rahast ilma jääda.

Samal ajal kirjutab Sky Sports, et Chelsea on teinud 20 miljoni naela suuruse pakkumise, et soetada endale Evertoni keskkaitsja John Stones, kuid klubi lükkas pakkumise tagasi. Stonesi leping Evertoniga kestab 2019. aastani.

Ragnar Klavan ise ütles sellel nädalal Postimehele, et tema tulevik on lahtine ning ühelegi pakkumisele ta «ei» pole öelnud. «Sellist asja ma ei ole öelnud, et loobusin Evertoni pakkumisest,» tunnistas keskkaitsja. «Ütlesin, et minu perekonnale ja mulle meeldib Augsburgis, aga antud loo pealkiri ja minu laused ei läinud üldse kokku. See oli liiga kaugelt püütud varblane,» viitas ta Saksamaa ajalehes Bild ilmunud eksitavale artiklile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles