Rooney vastulöök Fergusonile: mul pole terve hooaeg jalaga probleeme olnud

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Wayne Rooney
Wayne Rooney Foto: SCANPIX

Manchester Unitedi jalgpalliklubi ründaja Wayne Rooney võis seada ohtu oma suhted klubi peatreener Alex Fergusoniga, kui ta teatas avalikult, et tal pole sel hooajal pahkluuga mingeid probleeme olnud.

Teatavasti sõnas Ferguson hiljuti, et Rooney peab pidama kuni kolme nädala pikkuse pausi, kuna tal on probleeme pahkluuga. Rooney on hiljuti jäänud kõrvale mängudest Sunderlandi ja Valenciaga, kirjutab The Guardian.

Kui Rooney käest küsiti, kas pahkluu tekitas talle Inglismaa EM-valikmängus Montenegroga ebamugavusi, siis mängumehel oli vastus olemas: «Mul ei ole terve hooaja jooksul olnud pahkluuga probleeme. Mitte ühtegi. Olen kaks viimast kuud hästi treeninud ja ma pole ühtegi harjutuskorda vahele jätnud. Seega ei ole mul tervisega mingeid probleeme.»

Samas uuriti ründaja käest ka kiiresti, miks Ferguson on siis vastupidist väitnud. «Ma ei tea,» oli Rooney lühike vastus.

Kohtumises Montenegro vastu tegi Rooney kaasa terve mängu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles