Eesti meeskond võitis Davis Cupil alagrupi

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Zopp
Jürgen Zopp Foto: Tairo Lutter

Eesti tennisemeeskond võitis Davis Cupil pärast eilset puhkepäeva Euro-Aafrika tsooni III grupi turniiril San Marinos oma teise algrupi kohtumise. Võit Montenegro üle oli taas ülekaalukas: vastased alistati 3:0.

Montenegro meeskonna vastu mängisid üksikmängudes Vladimir Ivanov ja Jürgen Zopp. Mõlemad said kirja ka võidu. Paarismängus usaldas koondise kapten Peeter Lamp väljakule noormängijad Kenneth Raisma ja Mattias Siimari. Noored mehed õigustasid meeskonna kapteni usaldust ning kindlustasid Eestile 3:0 võidu.

Eestil on nüüd mängitud mõlemad alagrupi mängud. Esimesel päeval peeti kohtumine Lichtensteini meeskonnaga, mis teatavasti lõppes samuti 3:0 võiduga. Siis oli meie esimängijate koormus suurem – Zopp ja Ivanov mängisid nii üksi- kui ka paarismängu.

Eesti Tennise Liidu peasekretär Allar Hint, kes jälgib turniiri San Marinos, kommenteeris tänaseid kohtumisi: «Nii Ivanov kui ka Zopp mängisid täna hästi, eriti oli seda näha tähtsatel punktidel. Homme peavad poisid olema 100% mänguks valmis, vastane on raske, kuid võidetav. Tuleb raske, kuid huvitav tennisepäev.»

Esimesest neljanda kohani mängivad meeskonnad järgmiselt: Eesti kohtub Gruusiaga ning Küpros mängib Norra vastu.

Gruusia meeskonda on tugevaks hinnanud ka Eesti koondislased. Nende esireketiks on Nikolos Basilashvili (ATP 150.) ja teine reket Alexandre Metreveli (ATP 586.). Gruusia võitis samuti kõik alagrupi kohtumised, kuid nende alagruppi kuulus neli meeskonda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles