Martti Juhkami: lõhkusime serviga poolakate mängutuju ära

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti võrkpalli rahvusmeeskond sai Euroopa liigas Poola koondise üle kindla 3:0 võidu.
Eesti võrkpalli rahvusmeeskond sai Euroopa liigas Poola koondise üle kindla 3:0 võidu. Foto: Ardi Truija

Eesti võrkpallikoondise nurgaründaja Martti Juhkami sõnas pärast Euroopa liigas saadud 3:0 võitu Poola üle, et Eesti tase peakski Poola B-koondisest parem olema.

«Alustasime väga agressiivselt, eriti just servil ja neil oli raskusi. Õnneks on meil selliseid mehi, kes on võimelised väga tugevat servi lööma ja rikkusime neil mängutuju kohe ära,» ütles nurgaründaja Martti Juhkami, kelle arvele jäi tänases kohtumises 14 punkti. «Nad ei saanud seetõttu oma tempomehi väga kasutada.» Eesti lõi servil koguni 9 ässa.

Juhkami usub, et homme üritavad poolakad oma vastuvõttu parandada. «Kuid usun, et peaksime neist ikka natuke tugevamad olema,» lisas ta. Poola on Euroopa liigas väljas oma B-koondisega, tugevamad mehed pallivad Maailma liigas. 

Juhkami on üks neist koondislastest, kel uueks hooajaks veel klubi ei ole. «Olen mõnedele pakkumistele ära öelnud, sest tahaks ikka korralikku liigasse saada. Seega otsin veel,» kommenteeris ta.

Homne mäng Pärnus peetakse samuti kell 20.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles