Robert Täht mängis tulevaste meeskonnakaaslaste vastu: nurgaründaja on päris hea, diagonaalil polnud parim päev

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti võrkpalli rahvusmeeskond sai Euroopa liigas Poola koondise üle kindla 3:0 võidu. Robert Täht rünnakul.
Eesti võrkpalli rahvusmeeskond sai Euroopa liigas Poola koondise üle kindla 3:0 võidu. Robert Täht rünnakul. Foto: Ardi Truija

Nurgaründaja Robert Täht tõi tänases Euroopa liiga kohtumises Poola vastu 10 punkti ning aitas Eesti võrkpallikoondise 3:0 võiduni. Täht siirdub uuel hooajal mängima just Poola liigasse, peatreener Gheorghe Cretu käe alla Lubini Cuprumisse. Täna oli väljakul ka tema kaks tulevast meeskonnakaaslast Wojciech Wlodarczyk ja Szymon Romac.

«Nurgaründaja (Wlodarczyk-M.G.) oli päris hea, teda hakkasime lõpus servil vältima ja rünnakul tegi ka ilusaid liigutusi, diagonaalil (Romaci-M.G.) polnud parim päev,» kommenteeris Täht.

«Poola meeskonna üldine tase on päris korralik, mängivad sellist Euroopa võrkpalli ehk rünnakul külma pead hoida ja ei läinud blokki raiuma. Aga koostöö jättis veel soovida.»

«Minul endal serv ei õnnestunud, ent teised mehed tegid just servil head tööd. Väga nauditav oli mängida, kaitses rabelesime ja Kert (sidemängija Kert Toobal-M.G.) sai rahulikult vaadata, kuhu tõsta,» sõnas nurgaründaja. «Kui läkski raskeks, siis tuli taas keegi ja lõhkus neid serviga.»

Peatreener Cretu otsustas tänases kohtumises saata väljakule Tähe kõrval teise nurgamehena Martti Juhkami. Varem on ühe nurgana alustanud kogenud Keith Pupart ja siis kas Juhkami või Täht. «Peatreener tegi täna huvitava lükke, nii saavad kõik põhimehed mängukogemust ja on alati valmis sekkuma.»

Täht usub, et kui Eesti ka homses kohtumises oma taset suudab hoida, võetakse samuti võit. Homne mäng algab Pärnus kell 20.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles