Kreek Eesti favoriidiseisusest: oleme seda hästi kandnud

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti võrkpalli rahvuskoondis sai teiseski mängus Poola meeskonnast jagu ja jätkab Euroopa liiga alagrupiturniiril täiseduga.
Eesti võrkpalli rahvuskoondis sai teiseski mängus Poola meeskonnast jagu ja jätkab Euroopa liiga alagrupiturniiril täiseduga. Foto: Ants Liigus

Eesti võrkpallikoondise temporündaja Ardo Kreek ütles pärast Poola teistkordset alistamist Euroopa liigas, et Eesti hakkab favoriidiseisusega harjuma. 

«Jätkame täiseduga ja võib öelda, et seni oleme küll favoriidiseisusega hakkama saanud,» sõnas Kreek pärast 3:1 võitu. «Teine geim läks küll pahasti, aga tulime järgmises sellest välja ja õnneks suutsime geimi lõpud enda kasuks pöörata.»

Eesti algkoosseis oli võrreldes eilse mänguga hoopis teine. «Alguses oli veidi võõras, aga mida mäng edasi, seda paremini kõik rolli sisse elavad. Nagu näha, siis ka vahetusi tehes midagi väga hullu ei ole,» lisas tempomees. Täna alustasid Kreek, Henri Treial, Martti Juhkami, Renee Teppan, Keith Pupart, Kusti Nõlvak ja libero Rait Rikberg ning võrreldes esimese mänguga oli algkoosseisus neli uut meest. 

Järgmises kohtumises Austria vastu usub Kreek, et suudetakse lihtsaid vigu vältida. «Stabiilsust on vaja ja kannatlikumalt tegutseda,» ütles ta.

Eesti jätkab A-alagrupis täisedu nelja võiduga ja on alagrupi ainuliider, Poolal on teisena neli võitu ja kaks kaotust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles