Põhikoosseisus debüteerinud Nõlvak: kihvt on mängida meestega, kes löövad igasuguse tõste maha

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti võrkpalli rahvuskoondis sai teiseski mängus Poola meeskonnast jagu ja jätkab Euroopa liiga alagrupiturniiril täiseduga.
Eesti võrkpalli rahvuskoondis sai teiseski mängus Poola meeskonnast jagu ja jätkab Euroopa liiga alagrupiturniiril täiseduga. Foto: Ants Liigus

Täna Eesti võrkpallikoondise põhikoosseisus debüteerinud sidemängija Kusti Nõlvak ütles pärast Poola 3:1 alistamist, et peatreener Gheorghe Cretu on koondisesse toonud uutmoodi mõtlemise.

«Anti võimalus ja kasutasin seda nagu oskasin. Vahepeal tuli küll käkke sisse, aga otsustavatel hetkedel sain hakkama,» ütles sidemängija oma esituse kohta ja tunnustas meeskonda: «kihvt on mängida selliste meeste vahel, kes suudavad igasuguseid palle maha lüüa, olenemata, milline tõste on.»

Nõlvak leiab, et see, et Eestilt oodatakse Euroopa liigas võite, on igati tervitatav. «See paneb lisapinge ja leian, et see viib edasi. Gianni (peatreener Gheorghe Cretu hüüdnimi-M.G.) on selle suhtumise toonud, et me peamegi võitma, mitte et läheme lihtsalt mängima,» sõnas ta.

Koondise sisekliima on Nõlvaku sõnul hea. «Mina olen väga rahul, et saame terve suve nii heade meestega koos trenni teha. Sisemine konkurents on kõva ja mida paremat veel tahta.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles