Sterling: olen pettunud, et asjad Liverpoolis nii lõppesid

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raheem Sterling kohtus Manchester City fännidega
Raheem Sterling kohtus Manchester City fännidega Foto: SCANPIX

Lõppeval nädalal ajaloo kõige kallimaks inglasest mängijaks kerkinud Raheem Sterling lausus, et on pettunud viisis, kuidas tema töösuhe Liverpooli klubiga lõppes.

20-aastane Sterling siirdus 49 miljoni naela eest Manchester City ridadesse, olles Liverpoolile enne seda teatanud, et ei saa haiguse tõttu treeningutel osaleda ega soovi ka sõita klubi hooajaeelsele ettevalmistusturniirile Aasiasse. Liverpool pakkus Sterlingule küll 100 000 naela suurust nädalapalka, kuid mängija agendi Aidy Wardi sõnul soovis Sterling kindlasti lahkuda.

«Olen pisut pettunud selles, millisel moel lahkusin,» ütles Sterling Fox Sportsile, tänades samas peatreenerit Brendan Rodgersit ja Liverpooli fänne. «See oli minu jaoks suurim probleem – kuidas asjad Liverpooliga lõpuks jäid. Saan klubis kõigiga endiselt hästi läbi – nii peatreeneri kui ka teiste mängijatega. Soovin neile uueks hooajaks kõike head. Aga lõpp valmistas suure pettumuse,» ütles Sterling.

Sterling liitus Austraalias viibiva Cityga neljapäeval ja tegi reedel kaasa ka esimese treeningu, ent jäeti laupäevases kontrollmängus Melbourne Cityga pingile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles