Pahane Teever tühistatud väravast: ajuvaba, et see lugemata jäeti

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ingemar Teever.
Ingemar Teever. Foto: Tairo Lutter

Jalgpalli Eesti meistriliiga tabelijuhi FC Levadia ründaja Ingemar Teever pahandas pärast eilset 2:2 viiki kohtunikega, kes jätsid kohtumises Infoneti vastu avapoolajal Levadia 1:0 eduseisul lugemata Teeveri löödud värava.

«Esimesel poolajal läksime ilusti 2:0 ette, aga värav võeti ära, nagu tahetaks vägisi meile kõrgemalt poolt ära teha. Video pealt on juba järgi vaadatud ja on ajuvaba, kuidas selline värav ära võeti,» pahandas Teever jalgpalliportaaliga Soccernet.ee rääkides.

«Kohtunik ütles mulle, et jättis värava lugemata [Taavi] Rähna pärast, aga videos öeldi kommentaarideks, et jäeti lugemata [Rasmus] Peetsoni pärast. Kui nüüd Rähn viga ei teinud, siis on see, mis toimus, täielik ajuvabaduse tipp. Täielik müstika, kuidas viies kohtunik seda olukorda ei näinud. Just see olukord ajab nii närvi – mõlemale poole vilistati võib-olla mingid momendid ebaõiglaselt, aga värava olukord määrab mängus väga palju,» sõnas Teever. «Kaotasime kahjuks meistrivõistlustel kaks punkti.»

Levadia on endiselt tabelijuht, kuid homme peetavate kohtumistega on teisel kohal oleval Floral võimalik neist mööduda. Ka kolmandat kohta hoidev Nõmme Kalju võib Viljandi Tuleviku alistamise korral Levadiaga võrdsete punktideni jõuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles