Kalev/Cramo boss: jätkame kõrgeimal tasemel

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ivar Valdmaa.
Ivar Valdmaa. Foto: Arno Saar / Õhtuleht

Täna Moskvas toimunud korvpalli VTB Ühisliiga koosolekul selgus uue hooaja formaat ja osalejad. Uuel hooajal on Ühisliigas taas 16 meeskonda ning Krasnõje Krõljat asendab Tbilisi Vita meeskond Gruusiast. Mängitakse kaheringiline turniir, mille järel pääsevad kaheksa paremat meeskonda play-off'i. Põhiturniir mängitakse oktoobrist aprillini ning Kalev/Cramo esimeseks vastaseks on oktoobri alguses kodus Nymburk.

«Kui veel mõned nädalad tagasi oli ebaselge kas jätkame kõrgemal tasemel, siis nüüdseks on mõned asjad me jaoks soodsalt lahenenud. Reedel toimus klubi juhatuse koosolek, kus otsustasime jätkata kõrgeimal tasemel. Usun, et see peaks olema hea sõnum kõigile korvpallifännidele, kuna suur töö on aastate jooksul tehtud ning kurb oleks, kui sügisel pärast koondise finaalturniiri enam Tallinnas heal tasemel klubikorvpalli poleks võimalik vaadata,» rääkis klubi president Ivar Valdmaa.

«Hakkame uuest nädalast meeskonda komplekteerima, et jõuda vähemalt samale tasemele, kui eelmisel aastal ning parandada sel aastal ka iluviga, ehk jõuda ühisliigas play-off'i. Esmaspäeval toimub uus juhatuse koosolek, kus otsustame ka FIBA sarjas osalemise,» lisas Valdmaa telefoni vahendusel Moskvast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles