Dortmund võib kaitseliini tugitalast ilma jääda

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marcel Schmelzer
Marcel Schmelzer Foto: SCANPIX

Dortmundi Borussia jalgpalliklubi võib käesoleval suvel jääda ilma vasakkaitsjast Marcel Schmelzerist, kelle vastu on huvi üles näidanud AS Roma. Itaalia meedia andmetel on 27-aastase mängija praeguses lepingus kirjas seitsme miljoni euro suurune väljaostuklausel, mille Itaalia klubi on valmis lauale käima.

Schmelzer liitus Borussia noortemeeskonnaga 2005. aastal ning sai osa Dortmundi üliedukast perioodist, kui võideti kaks Saksamaa meistritiitlit, Saksamaa karikas ning jõuti ka Euroopa Meistrite liiga finaali. Kokku on vaskkaitsja mänginud klubi eest 231 mängu ning löönud neli väravat. 2010. aastal tegi Schmelzer debüüdi ka Saksamaa koondises, kus ta seni on kirja saanud 16 kohtumist.

Bild kirjutab, et Borussia peatreener Thomas Tuchel püüab vasakkaitsjat klubis hoida, kuna arvestab uuel hooajal temaga kui põhimeeskonna mängijaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles