Venelased Patrailist: jätke see nimi meelde!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mait Patrail (palliga).
Mait Patrail (palliga). Foto: Szegedi Pick

Venemaa parim käsipallimeeskond Tšehhovi Medvedi pühendab tänaõhtuse Meistrite liiga mängu eelvaates Schaffhauseni Kadetteni pallurite tutvustamisel enim ruumi meie Mait Patrailile.

Loo autor meenutab viie aasta tagust aega, kui Tšehhovis toimus endiste liiduvabariikide 17 koondise osavõtul peetud juunioride käsipalliturniir, kus Eesti Venemaa järel teise koha sai.

Patrail tunnistati turniiri parimaks mängijaks ja juba toona kirjutas Medvedi kodulehekülg eestlase kohta: «Mait Patrail – jätke see nimi meelde!»

Mäng Kadetteni ja C-grupi liidri, kaks võitu ja ühe viigi kogunud Medvedi vahel algab kell 18 ning Postimees teeb sellest ka otseülekande. Kohtumist võõrustav Medvedi on võitnud idanaabrite meistrivõistlustel 7 esimest mängu.

Meistrite liiga kolme vooruga 22 väravat visanud Patrail jagab resultatiivsustabelis taanlase Lars Christianseniga (Koldingi KIF) 6. kohta. 29 tabamusega juhib serblane Marko Vujin (Veszpremi MKB), kes sõlmis hiljuti 2012.-2015. aastani kehtiva lepingu THW Kieliga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles