Pärnu võrkpalliklubiga liitub andekas Läti koondislane

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aleksandrs Avdejevs.
Aleksandrs Avdejevs. Foto: Pärnu VK

Pärnu võrkpalliklubiga liitub 20-aastane Läti rahvuskoondise nurgaründaja Aleksandrs Avdejevs, teatab klubi kodulehekülg. Avdejevs on mänginud kogu oma karjääri RTU/Robežsardze meeskonnas.

Eelmisel aastal aitas ta võistkonna liidrina Riia Tehnikaülikooli meeskonnal võita nii Läti karika- kui ka meistrivõistlused. Eesti-Läti ühisliiga põhiturniiri suurimate skoorijate edetabelis platseerus suvepealinna uus mängumees 301 punktiga kaheksandal kohal.

Pärnu koosseisu kuuluvad sidemängijad Markkus ja Martti Keel, nurgaründajad Kardo Kõresaar, Taavet Leppik, Jaanus Nõmmsalu, Aleksandrs Avdejevs ja Andrus Raadik.

Diagonaalründaja positsioonil jätkab Hindrek Pulk ja liberona Edgar Järvekülg. Samaks on jäänud ka tempomeeste osakond, kus suvepealinna meeskonda esindavad Tamar Nassar, Harri Palmar ja Timo Tammemaa.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles