Viasat näitab jalgpalli Meistrite liigat vähemalt 2018. aastani

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lionel Messi koos Meistrite liiga võidukarikatega.
Lionel Messi koos Meistrite liiga võidukarikatega. Foto: SCANPIX

Viasat Sport Baltic näitab ka järgmisel kolmel aastal UEFA Meistrite liiga ja UEFA Euroopa liiga kohtumiste otseülekandeid. 

Viasat Sport Baltic kannab igal UEFA Meistrite liiga mängude päeval üle kaks kohtumist. Lisaks jõuavad televaatajateni kõikide kohtumiste tipphetked ja mängudepäeva kokkuvõttev saade.

Viasat Sport Balticu sisujuhi Kalev Kruusi sõnul on Eestis Meistrite liiga populaarne ning fänne jätkub. «Euroopa tippjalgpalli mängud on Eesti jalkasõprade teisi- ja kolmapäeva õhtute lahutamatu osa. Seepärast on meil eriti hea meel, et otseülekanded ka 2018. aastani meie Eesti televaatajateni jõuavad.»

Alates 2009. aastast Eesti televaatajani jõudvaid UEFA Euroopa liiga mänge näeb  Viasat Sport Balticu vahendusel ka järgmisel kolmel aastal.  Mängupäeval kantakse üle üks kohtumine, lisaks jõuab eetrisse ka mängupäeva kokkuvõttev saade.

Juhul, kui jalgpalliklubi, kus mängib Eesti jalgpallur jõuab Euroopa liiga põhitabelisse, ei jää Viasat Sport Balticus näitamata ka need mängud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles