Eesti käsipalliklubid loositi eurosarjades paaridesse

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
HC Kehra(sinises) ja Põlva Serviti mängivad mõlemad uuel hooajal eurosarjades.
HC Kehra(sinises) ja Põlva Serviti mängivad mõlemad uuel hooajal eurosarjades. Foto: Tairo Lutter

Täna loositi Viinis hooaja 2015/2016 käsipalli eurosarjade esimeste ringide paarid. EHF Cupil esindab Eestit Põlva Serviti ning Challenge Cupil HC Kehra ja Viljandi HC.

Valitsev Eesti meister Serviti alustab EHF Cupi mänge kvalifikatsiooni avaringist, kus kohtub Leedu tšempioni Klaipeda Dragunasega. Edu korral minnakse järgmises ringis vastamisi Winterthuri Pfadiga. Esimene kvalifikatsiooniring peetakse 5./6. ja 12./13. septembril ning teine ring 10./11. ja 17./18. oktoobril. Dragunase vastu peab Serviti avamängu kodus, võimaliku esimese duelli Pfadiga aga Šveitsis, vahendas Eesti käsipalliliidu koduleht.

Challenge Cupi teises ringis loositi eurosarjas debüteeriva Eesti pronksimeeskonna Viljandi vastaseks Loutraki AO Poseidon. Selle paari võitjat ootab järgmises ringis Pressano Pallamano. Kreeklastega kohtuvad viljandlased esimeses mängus võõrsil, võimalik avamatš itaallaste vastu peetakse kodus.

Otse pääses kolmandasse ringi Eesti mullune hõbe Kehra, kes läheb seal vastamisi Londoni GD Handball Clubiga. Paari avamatš toimub Suurbritannias.

Challenge Cupi teise ringi matšid peetakse 10./11. ja 17./18. oktoobril ning kolmanda ringi duellid 21./22. ja 28./29. novembril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles