Järjekordne Eesti noorkorvpallur siirdub Itaaliasse

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korvpall.
Korvpall. Foto: Mihkel Maripuu

Kolme vanema klubikaaslase eeskujul võtab uue korvpallihooaja hakul ette teekonna Itaaliasse veel neljaski Erkmaa Korvpallikooli noormängija - Kirill Koršunov. 15-aastane ja 199 cm pikk ääremängija sõlmis lepingu Itaalia klubiga Livorno Don Bosco, kelle esindusmeeskond kuulub Saapamaa meistrivõistluste tugevuselt neljanda liiga, Serie B, paremikku

«Meie klubi eesmärk on olnud kasvatada ise häid mängijaid,» lausus Erkmaa KK peatreener Aivo Erkmaa, kellega koos käis Koršunov juuli keskpaigas Livornos näitamas-testimas. «Kirill on neljanda mängumehena selle järjekordne tõestus. Meil jääb üle tema üle rõõmu tunda ja soovida talle kiiret kohanemist Toscana päikese all.»

Kahe viimase aasta jooksul on Tartus tegutsevast Erkmaa KK-st siirdunud lisaks Kirill Koršunovile Itaaliasse veel Hugo Erkmaa (Padova Petrarca Basket), Kaspar Treier (Torino PMS) ja Arnold Mitt (Grissin Bon Reggio Emilia).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles