Skandaal Saksamaal: Euroopa meistri isa sai mõrvasüüdistuse oma naise tapmises

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tatjana Pinto (paremal).
Tatjana Pinto (paremal). Foto: SCANPIX

Saksamaa väljaanne Bild vahendas täna dramaatilist uudist Saksamaalt, kus sprinditähe Tatjana Pinto isale on esitatud süüdistus oma naise mõrvas.

23-aastane Pinto on Saksamaa sprinter, kes võitis 2012. aasta Euroopa meistrivõistlustel naiste 4x100 meetri teatejooksus kuldmedali. Kaks nädalat tagasi sai Pinto traagilise uudise osaliseks, kui politsei leidis tema 47-aastase Angola päritolu ema kodust surnuna ning 46-aastase Portugalist pärit isa raskelt vigastatuna.

Kohalik politsei on nüüd teatanud, et tegemist oli mõrvaga ja peamiseks kahtlusaluseks on just Pinto isa. «On väga suur kahtlus, et mees kägistas oma abikaasa ja siis jättis mulje, justkui oleks tegemist enesetapuga,» vahendas Bild politseiülema Heribert Becki sõnu. Peagi politseilt mõrvasüüdistuse saav Pinto isa on haiglas paranemas, kuid pole seni juhtunu osa kommentaare jaganud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles