Hunt kõõlub Bengalsi koosseisu piiril

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Hunt (99) tähistamas oma elu seni ainsat sack’i.
Margus Hunt (99) tähistamas oma elu seni ainsat sack’i. Foto: SCANPIX

Kaks viimast hooaega ameerika jalgpalli profiliigas NFL mänginud Margus Hunt on sel suvel keerulises seisus. Kevadel jõusaalis treenides pingutas mees üle ning tema karjääri kõige tähtsam hooaeg algas suure tagasilöögiga – Hunt ei ilmunud mai lõpus alanud Cincinnati Bengalsi esimesele treeningnädalale. Nüüd jõuab meeskonna suvine ettevalmistus otsustavasse faasi, kuid eestlasest äärekaitsja kohal on endiselt vaid küsimärgid.

30. juulil alustab Bengals treeninglaagriga, kus esimest korda sellel aastal tõmmatakse peale kaitsmed ja minnakse tugevamatesse kehalistesse kontaktidesse. Seega saab järgmisel nädalal lõpuks aimu, mis seisus 28-aastane Hunt tegelikult on.

«Pidasime Hunti ka eelmisel aastal potentsiaalseks läbimurdjaks, kuid ta valmistas suure pettumuse,» meenutas Bengalsi tegemisi kajastav ajakirjanik Anthony Cosenza. Tänavu ei räägita Hundist enam kui läbilööjast, vaid pigem peetakse aru, kas ta üldse Bengalsi 53-liikmelisse põhihooaja koosseisu mahub. Paljud asjatundjad näevad Hunti nn bubble player’ina ehk mängijana, kes kõõlub põhimeeskonda pääsemise piiril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles