Bianchi perekond pidas matustel emotsionaalse kõne

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jules Bianchi perekonna liikmed ja vormel-1 sarja sõitjad matustel.
Jules Bianchi perekonna liikmed ja vormel-1 sarja sõitjad matustel. Foto: SCANPIX

F1 sarjaga seotud inimesed kogunesid täna Prantsusmaal, Nice'is peetud matustele, kus jäeti hüvasti raske avarii järel surnud Jules Bianchiga. 25-aastase vormelisõitja perekond pidas viimasel hüvastijätul emotsionaalse kõne, milles kinnitati, et Bianchist hakatakse puudust tundma.

«Oleme sinu nimel kuni lõpuni tugevad. Sinu julgus, sinu tugevus ja väärikus on igaveseks meisse graveeritud. Ükskõik, mis juhtuks - kui oleme kurvad või tunneme hirmu - , siis teame, et sina oled alati meiega. Nagu sa ise ütlesid, siis tead, kuidas oma lapsukesi (st perekonda- toim.) kaitsta. Sinu puudumine saab olema piinav katsumus, aga tea, et me armastame sind alati ja igavesti,» oli mitme Bianchi perekonnaliikme poolt peetud kõne sisu. 

Lisaks perekonnaliikmetele olid täna matustel kohal paljud vormel-1 sarja staarid, teiste hulgas näiteks Lewis Hamilton, Nico Rosberg, Sebastian Vettel, Felipe Massa jpt.

Vaid 25-aastaselt surnud Bianchi tegi raske avarii eelmise aasta oktoobris, kui kaotas Jaapani etapil oma auto üle kontrolli ja sõitis rajalt välja otsa rajatraktorile. Andekas prantslane viidi kiirelt küll haiglasse, kuid seal diagnoositi tal tõsine ajutrauma ning tema paranemine möödus väga vaevaliselt. Bianchi perekond teatas noormehe surmast möödunud laupäeval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles