Rannajalgpalli maailmameister tuleb Eestisse

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rannajalgpall.
Rannajalgpall. Foto: Ants Liigus

Kui möödunud pühapäeval selgus rannajalgpallis maailmameister, siis 23. augustil mängitakse Pärnus peetaval Euroliiga superfinaalil välja Euroopa parima tiitel.

Enne 20.–23. augustini Pärnus toimuva Euroliiga superfinaali korraldusõiguse taotlemist väisas jalgpalliliidu peadirektor Tõnu Sirel 2013. aasta MM-finaalturniiri. Nüüd külastas Portugali kuurortlinnas Espinhos aset leidnud suurvõistlust Siim Juks.

«Portugalis toimunu andis hea ettekujutuse sellest, mis leiab aset kuu aja pärast Eestis. Pärnus on olemas kõik võimalused, et sarnane tippsündmus ka meie suvepealinnas korraldada,» märkis Juks. «Kohtusin Portugali, Venemaa ja Itaalia koondiste esindajatega, kes on väga põnevil sellest, et esimest korda ajaloos toimub Euroliiga superfinaal väljaspool Hispaaniat ja ootavad Eestisse tulekut. Pärnusse on ju tulemas kõik MM-il poolfinaali jõudnud Euroopa koondised eesotsas värske maailmameistri Portugaliga,» lisas Juks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles