FIFA presidendile rahasaju korraldanud koomik saab trahvi

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sepp Blatter ja Simon Brodkin.
Sepp Blatter ja Simon Brodkin. Foto: SCANPIX

Eilsel FIFA pressikonverentsil sai omapärase huumoriga hakkama Briti koomik Simon Brodkin, kes loopis FIFA presidenti Sepp Blatterit rahaga. Pärast Rahvusvahelise jalgpalliliidu kaebust teeb politsei Brodkinile triki eest aga trahvi.

Brodkin sai eilsele FIFA pressikonverentsile sisse pressipääsmega ning läks seal Blatteri laua juurde, pani lauale rahapataka ja teatas, et see on selleks, et Põhja-Koreale antaks 2026. aasta jalgpalli MMi korraldamise õigus. Seejärel loopis Brodkin rahatähed laiali, kuni turvatöötajad ta pressisaalist ära toimetasid.

Blatterile ei olnud Briti koomiku huumor aga üldse meelepärane ja nii esitas FIFA ametliku kaebuse, mille aluses saab Brodkin trahvi. «Ta arreteeriti ning politsei kuulas ta üle. Õhus on potentsiaalne kaebus ilma loata pressiruumis viibimise asjus. Me ei tea veel, kas järgeb ka protsess, sest see on prokuröri otsustada ning see võtab veidi aega,» teatas Šveitsi politsei esindaja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles