Contador ja Tinkov pole rahul Tour de France'i korraldajatega

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alberto Contador.
Alberto Contador. Foto: SCANPIX

Tour de France'i eilne puhkepäev enne ränkraskeid etappe Alpides oli tavapäraselt suurepärane võimalus teha hulgaliselt intervjuusid.

Touri kokkuvõttes viiendal kohal asuv Alberto Contador ei varjanud oma pahameelt kohaliku Best Westerni hotelli suhtes, mis tema hinnangul tippsportlaste vajadustele ei vasta. Venemaa klubi Tinkoff-Saxo oli majutatud koos MTN-Qhubekaga Gapi linnast väljaspool asuvasse keskpärasesse Best Westerni hotelli, kus ratturite taastumist häiris tubades valitsev liiga kõrge temperatuur, kirjutab Spordipartner.ee.

«Ratturid ei vääri selliseid tingimusi,» nõustus meeskonna juht Oleg Tinkov. «Seda ei saa nii suure võistluse puhul aktsepteerida, sest ratturid sõidavad iga päev kuuma päikese all kuus tundi. Inimesed on küsinud minult kommentaare, miks olen alustanud sõda ASO (Touri korraldav ettevõte) vastu, kuid tõde on see, et ma pole sõda alustanud. Loodan, et nad mõistavad, et rattaspordi arengu huvides vajame olulisi muudatusi.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles