Suurklubide suvetuurid pole enam vormi saavutamiseks

Laura Kalam
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo.
Cristiano Ronaldo. Foto: SCANPIX

Jalgpalli suurklubid valmistuvad küll uueks hooajaks, kuid treeninglaagrite kõrvalt leitakse aega ka maailmas tuuritamiseks. Näiteks viibib Forbes´i uuringu põhjal maailma kõige väärtuslikumaks klubiks tituleeritud Madridi Real (3 miljardit eurot) Austraalias.

Meeskond osaleb Melbourne'is peetaval rahvusvahelisel jalgpalliturniiril, kus penaltiseerias kaotati Romale ning reedel kohtutakse Manchester Cityga. Mängud peetakse Melbourne´i kriketistaadionil, mis mahutab 100 000 pealtvaatajat. Piletihinnad homsele mängule küündivad 550 euroni.

Vaatamata krõbedale hinnale on staadion välja müüdud, sest jalgpallihiidude suvetuurid võivad olla ainsaks võimaluseks, et näha oma lemmikklubi. «Realil on maailma parimad pallurid ning nende mängu vaatamine staadionil tõotab tulla hoopis teistsugune kogemus. Ma ei suuda seda ära oodata,» lausus endine Austraalia koondislane John Aloisi briti meedia vahendusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles