Ferrari tehnikadirektor avaldas, miks Vettel Räikkönenist parem on

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kimi Raikkönen ja Sebastian Vettel.
Kimi Raikkönen ja Sebastian Vettel. Foto: Reuters/REUTERS

Ferrari vormel-1 meeskonna tehnikadirektor James Allison ütles usutluses Itaalia väljaandele Autosprint, et nende piloodid Sebastian Vettel ja Kimi Räikkönen on sama kiired, aga sakslane teeb vähem vigu.

Väljaanne küsis Allisonilt, kuidas ta hindab Räikköneni senist hooaega, arvestades, et ta on Vettelist MM-sarja üldarvestuses juba 59 punkti kaugusel.

«Tema ja Sebastiani kiiruses pole mitte mingit vahet. Vahepeale on üks kiirem, siis teine. Vahe on selles, et Sebastian ei tee sisuliselt mitte kunagi vigu. Sellel aastal nägime ainult Bahreinis, et ta on võimeline eksima,» vastas Allison.

«Kimi on vastupidiselt hakkama saanud mõne ebaõnnestumisega, eriti kvalifikatsioonis. Kui ma ütleksin sama asja Kimi kuuldes, oleks ta sellega nõus. Vahepeal võib ideaalse nädalavahetuse rikkuda kõigest tilluke viga, aga kiirus on tal olemas. Kimi saab sellest aru,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles