Kalju peatreener euromängu eel: lähme riskima ja peame vähemalt ühe värava tagasi lööma

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Nõmme Kalju jalgpallimeeskond peab homme korduskohtumise Euroopa liiga teises eelringis. Pärast võõrsil 1:3 kaotatud mängu võõrustatakse homme kodus Liechtensteini tiimi Vaduzi ning Kalju peatreener Sergei Terehhov tunnistas mängu eel, et võidu võtmiseks tuleb homme minna riskima.

«Me peame riske võtma, et väravaid lüüa, aga millisest minutist ja kas esimesel või teisel poolajal – selle paneme paika täna õhtul. Aga kindlasti peame riskima, sest vähemalt üks värav on vaja tagasi lüüa, selleks et mängus olla. Seda muidugi siis, kui suudame taga nulli hoida,» rääkis Terehhov täna peetud pressikonverentsil.

Kalju juhendaja sõnul on peaaegu kõik tema hoolealused terved ja homseks mänguks rivis, eemale jääb vaid poolkaitsja Reginald Mbu Alidor.

Kalju ja Vaduzi homne kohtumine toimub A le Coq Arenal kell 19.00, edasi pääseb kahe kohtumise peale parema tulemuse saavutanud meeskond.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles