Raskes seisus Kalju läheb riskima

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nõmme Kalju viimane mängueelne treening enne kordusmatši Vaduziga.
Nõmme Kalju viimane mängueelne treening enne kordusmatši Vaduziga. Foto: Martin Ilustrumm

JALGPALL. Nõmme Kalju jalgpallimeeskonda ootab täna ees tõehetk: Euroopa liiga teise eelringi korduskohtumises võõrustatakse Liechtensteini meeskonda Vaduzi ning kodus tuleb edasipääsemiseks välja tulla keerulisest seisust, sest avamäng kaotati võõrsil 1:3. Kalju peatreener Sergei Terehhov kinnitas eile, et tema hoolealused on peaaegu täies koosseisus mänguvalmis ning kindlasti minnakse riskima ja võitu püüdma.

Kalju kaotas eelmisel nädalal kahe väravaga, ent sealjuures oli vastaste viimane tabamus üsna skandaalse maiguga: teisel lisaminutil sai Markus Neumayr jala teist korda valgeks, kuigi videokordusest paistis, justkui oleks ta kasutanud ka käe abi. Nõmme meeskonna peatreener kinnitas tänase kordusmängu eel, et kohtumise kurb lõpp on seni endiselt veidi hingel.

«See värav kripeldab. 2:1 on võõrsilt midagi muud tagasi tuua kui 3:1,» tunnistas Terehhov, kes andis siiski mõista, et kokkuvõttes pole meeskond veel alla andnud. «Me peame riske võtma, et väravaid lüüa, aga millisest minutist ja kas esimesel või teisel poolajal – selle paneme paika täna (eile – toim) õhtul. Aga kindlasti peame riskima, sest vähemalt üks värav on vaja tagasi lüüa, et mängus olla. Seda muidugi siis, kui suudame taga nulli hoida,» rääkis Terehhov eile pressikonverentsil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles