Wenger kritiseeris suuri kulutajaid

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arsene Wenger.
Arsene Wenger. Foto: SCANPIX

Londoni Arsenali jalgpalliklubi peatreeneri Arsene Wengeri hambusse jäid taas klubid, kes rahakotiraudasid liialt avavad.

Kuigi Arsenal on viimastel aastatel staadioniehitusest tekkinud võlad likvideerida suutnud ja saab taas mängijate peale suuremaid summasid kulutada, mida tõestas eelmistel aastatel Mesut Özili ja Alexis Sanchezi hankimine, siis suure osturalli vastu on Wenger endiselt, kirjutab Soccernet.ee.

«Tahame kombineerida finantsvõimelust meie enda filosoofiaga,» selgitas Wenger ja vihjas sellel suvel palju kulutanud Manchester Unitedile. «Nende varasem edu on tekitanud suure eelarve ja neil ei ole enam kannatust, et jätkata vanaviisi - aga neil on võimekus, et strateegiat muuta.»

Financial Fair Play tugeva pooldajana jäi Wengerile hambusse ka Chelsea omanik Roman Abramovitš ja Wenger märkis, et klubidel võiks olla võrdne eelarve. «Ideaalne oleks, kui kõigil klubidel oleks 100 miljonit ja vaatame siis, kui hea sa oled.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles