Andi Noot uuendas Eesti noorsoo rekordit

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andi Noot
Andi Noot Foto: Tairo Lutter

Andi Noot parandas täna õhtul Tallinnas Hiiu staadionil toimunud Nõmme seeriajooksul oma nimele kuuluvat Eesti noorsoo miilijooksu rekordit üle kahe sekundi, saades tulemuseks on 4.02,1. Nooda nimele kuulunud varasem tippmark oli 4.04,09, mille ta jooksis möödunud aastal samas kohas 7. augustil, vahendab Jooksuportaal

Miilijooksus tegi jänesena tempot Olavi Allase, kes läbis 800 meetrit ajaga 1.58,5. «Väike töövõit tipu suunas, mida ei ole mõtet üle tähtsustada, kuna tegemist ei ole olümpiadistantsiga,» jäi Noot ise Jooksuportaalile oma jooksu kommenteerides tagasihoidlikuks.

«Arvan et tihedamas konkurentsis väänaksime Kaur Kivistikuga aja alla nelja minuti, sest olgem ausad, õige miilijooks algab 3.59-st. Tippvorm hakkab saabuma ja nüüd tuleb kõik kaardid panna 1500 meetri peale, sealt on tulemust vaja, enne öösel rahulikult magada ei saa,» kinnitas Noot. Kindlasti tahab ta väga tõsiselt ette võtta ka 3000 meetri distantsi, kus loodab startida Euroopas. Kaur Kivistik sai miilijooksu lõpuajaks täna 4.08.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles