Kuulujutud viivad Cristiano Ronaldo taas Manchester Unitedisse

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo Foto: SCANPIX

Suvi on jalgpalliajakirjanduses aeg, kus igapäevaselt tulevad erinevad ajalehed välja mängijate klubivahetusi puudutavate spekulatsioonidega. BBC tegi kokkuvõtte, millest Suurbritannia ajalehtedes viimase paari päeva jooksul kirjutanud on.

Manchester Evening News võttis taas üles kuulujutu, mis viib Cristiano Ronaldo oma endisesse koduklubisse Manchester Unitedisse. Väidetavalt pole Ronaldo rahul Madridi Reali uue juhendaja Rafael Beniteze treeningmeetoditega ning Portugali staar soovib leida uue mängupaiga. Daily Express on omakorda kindel, et järgmisel nädalal ostab United seni terve karjääri Barcelonas mänginud Hispaania koondislase Pedro. Telegraphi andmetel peab ManU Barcelonale maksma vähemalt 22 miljonit naela.

Daily Mail kirjutab, et Londoni Arsenali peatreeneri Arsene Wengeri kasutuses on koguni 200 miljonit naela vaba raha, mille eest meeskonda täiendada. Tottenham plaanib aga klubi ründeliini täiendada seni West Bromwichis mänginud Saidho Berahinoga. Samal ajal hoiavad nii Arsenal kui Tottenham kätt pulsil Dortmundi ründetähe Pierre-Emerick Aubameyangi osas.

Manchester City keskväljamees Yaya Toure tahab jätkata senises koduklubis ning usub, et võib tipptasemel mängida kuni 40. eluaastani, kirjutab Manchester Evening News.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles