Jalgpalli otsepilt: Infonet alistas kodus kindlalt Narva Transi

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jalgpalli Eesti meistriliiga 20. vooru avasid FC Infonet ja Narva Trans, kohtumine lõppes Infoneti 3:0 võiduga. Võõrustajad läksid mängu juhtima 34. minutil, kui täpne oli Vladislavs Kozlovs. 74. minutil tõi Transi mehe Volodõmõr Kilikevitši omavärav tabloole seisu 2:0 ning lõppskooriks jäänud seisu 3:0 tõi 89. minutil tabloole Jevgeni Harin. Alates 67. minutist mängis Trans vähemuses, sest vastase löömise eest sai punase kaardi Transi särgis esimese mängu teinud Maksim Lipin.

Kohtumine on järelvaadatav!

Enne mängu:

Infonetti ja Transi on seni võinud lugeda Premium liiga tabeli eri pooltes asuvateks meeskondadeks, sest viiendal kohal olev Infonet kuuluks justkui selgelt esiviisikusse, kuuendat tabelirida hoidev Trans aga tagumise viie meeskonna hulka. Samas lahutab neid enne reedest kohtumist vaid viis punkti ja seega on Transil suurepärane võimalus Infoneti kannule kerkida, tallinlastel aga samas võidu korral hea šanss oma positsiooni veelgi kindlustada.

Esimest korda kohtuti tänavu märtsi lõpus ja siis lõppes mäng Narvas 0:0 viigiga. Juuni lõpus oli aga Infonet kodus tänu Deniss Malovi, Ermal Hajdari ja Jevgeni Harini tabamustele kodus kindlalt 3:0 parem. See oli ka Infoneti seni viimane võit, sest järgmistes voorudes on kaotatud Florale ja Levadiale ning tehtud Levadiaga lisaks eelmises voorus 2:2 viik.

Infoneti hooaeg ei ole loodetud moel kulgenud. FOTO:
Infoneti hooaeg ei ole loodetud moel kulgenud. FOTO: Foto: Tairo Lutter

Transi uus peatreener Adjam Kuzjajev võib seevastu kiidelda, et tema käe all pole meeskond veel kordagi kaotanud – venelasest juhendaja esimeses mängus alistati 1:0 Pärnu linnameeskond ning seejärel oldi eelmises voorus väravaterohkes kohtumises 4:2 üle Tartu Tammekast. Negatiivse poole pealt sai selles kohtumises kaks rumalat kollast kaarti ründaja Dmitri Barkov, kes peab eemaldamise tagajärjel reedest mängu väljaku kõrvalt vaatama. Ka Infonet on ühest põhitegijast ilma, sest poolkaitsja Kassim Aidara läks Levadia-mängu lõpus rüselema nii Rasmus Peetsoni kui ka Tarmo Kingiga ja sai samuti selle eest punase kaardi. Küll aga on meeskonda täiendatud kaitsja Aleksandr Kulinitši ja poolkaitsja Sergei Tumasjaniga.

Infoneti peatreener Aleksandr Puštov: «Valmistume mänguks Transiga väga tõsiselt. Oleme valmis võitlema kuue punkti eest. Meie fännid on oma toetusega võidu ära teeninud ning meeskond kavatseb anda endast kõik selleks, et nad ei peaks pettuma!»

Infoneti ründaja Jevgeni Harin: «Iga mäng on meie jaoks praegu suure väärtusega! Viimane mäng näitas, et meeskond on heas vormis ning liidritest maha ei jää. Seega järgmises mängus peame esimestest minutitest paremad olema ja näitama, kes on väljakul peremehed!»

Transi peatreenr Adjam Kuzjajev: «Oleme vastasega tutvunud ja team, et meid ootab tugev ja hästi organiseeritud meeskond. Meie meeskond treenib hea tujuga ja tahab nii mängida kui ka võita. Soovime näidata head ja ilusat jalgpalli.»

Transi poolkaitsja Volodõmõr Kilikevitš: «Infonet on hea võistkond, aga me püüame pikendada oma võiduseeriat. Meil on seda hädasti vaja koha parandamiseks ning ka psühholoogilises plaanis.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles