Tänaku tiimi boss: meil peaks Soomes olema kiirust poodiumikoha püüdmiseks

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Malcolm Wilson.
Malcolm Wilson. Foto: SCANPIX

Järgmisel nädalavahetusel sõidetakse autoralli MM-sarjas järjekordne etapp ning seekord kihutatakse Soomes. Ott Tänaku tiimi ehk M-Spordi boss Malcolm Wilson ütles ralli eel, et eesmärgid meeskonnale on kõrged.

M-Spordi tiimijuht Malcolm Wilson märkis, et tiimi algne eesmärk oligi hooaja teises pooles hoogu lisada. «Mõlemad sõitjad pidid hooaja keskpaigaks saavutama hea kogemustepagasi ja hea autotunnetuse. Nüüd tulebki aeg, kui nad võivad hakata sobivamatel rallidel juba tulemustele mõtlema. On suurepärane näha, kuidas meie plaanid kuju võtavad ning mõlemad sõitjad on juba poodiumile jõudnud – Elfyn [Evans] Argentinas ja Ott viimati Poolas,» kiitis Wilson.

«Meie plaan on Soome ralliks sama. Kui realistiks jääda, siis võidust rääkimine oleks ehk liig, aga tahame näha, kuidas mõlemad sõitjad pingutavad ja maksimaalset tulemust püüavad. Ehkki meil on ülejäänud kolme tootja võistkondades tugevad vastased, usun, et meil on poodiumikoha püüdmiseks piisavalt kiirust,» avaldas Wilson lootust.

Lisaks Tänakule ja Evansile sõidavad Soomes M-Spordi Ford Fiestade varasemate modifikatsioonidega soomlane Juho Hänninen ja äsja Rally Estonial võidutsenud venelane Aleksei Lukjanuk. Loomulikult tulevad WRC2-klassis taas rajale ka Sander Pärn ja Juri Protassov.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles