Tuuri üldliider sõimas Nibali ebasportliku käitumise eest läbi

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tour de France'i 2015. aasta võitja Chris Froome.
Tour de France'i 2015. aasta võitja Chris Froome. Foto: SCANPIX

Täna sõidetud Tour de France'i 19. etapi järel on omavahel tülli läinud tuuri üldliider Chris Froome ja täna etapivõidu võtnud Astana esinumber Vincenzo Nibali.

Nibali suutis tänasel etapil teise koha saanud Nairo Quintanalt ja kolmandana finišeerinud Froome'ilt eest ära sõita, kuid liidrisärki hoidva Froome'i sõnul ründas itaallane just siis, kui oli märganud, et Froome on raskustes: nimelt oli Sky ratturil enda sõnul sattunud midagi tagumise ratta ning pidurite vahele ja ta pidi probleemiga tegelema.

«Olen üsna kindel, et ta vaatas ringi, nägi, et ma olen raskustes, ja otsustas siis rünnata,» rääkis Froome'i etapi järel. «Minu arvates ei ole viisakas teha sellist asja tuuri üldliidrile, see on ebasportlik käitumine. Tal oli terve tõus aega rünnata ja ta ootas just selle hetkeni, kui mul oli mehaaniline probleem. Mina kindlasti ei ründaks tuuri liidrit niimoodi,» lisas pahane Froome.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles