Tualetiskäik tõi Serbia naistennisistile karistuse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ana Ivanovic.
Ana Ivanovic. Foto: SCANPIX

Austrias jätkuval Generali Ladies Linzi tenniseturniiril leidis Serbia esindaja Ana Ivanoviciga aset kummaline vahejuhtum, kui ta pärast esimese seti avageimi võitu teise ilma ühegi pallivahetuseta kaotas.

Pärast oma servigeimi võitmist palus kehva enesetunnet kurtnud 22-aastane sportlane kohtunikult luba tualetti minna. Reeglite kohaselt ei tohi aga enne vastase servi seda võimalust kasutada ning Ivanovic sai iga 20 sekundi eest ühepunktilise karistuse.

Seega – väljakule naastes oli Ivanovici tšehhitarist vastane Barbora Zahlavova Strycova ilma ühegi pallivahetuseta viigi jalule seadnud. «Ma polnud sellisest reeglist teadlik, kuid lihtsalt pidin ära käima,» ütles Ivanovic.

Enne mängu jogurtit söönud Ivanovic («Ärge sööge kunagi enne matši jogurtit!») ei lasknud end aga juhtunust häirida, võitis 6:3, 6:2 ning edenes kaheksa parema sekka.

Juhtunut saate vaadata SIIT.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles