Raul Must sai Venemaal hõbedase koha

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raul Must.
Raul Must. Foto: Liis Treimann

Raul Must sai Venemaal Vladivostokis Grand Prix sarja kuuluval turniiril teise koha.

Finaalis oli Musta vastaseks maailma edetabeli 13. reket Tommy Sugiarto Indoneesiast. Eelmise aasta maailmameistrivõistluste pronksmedali omanik Sugiarto võitis 21-16, 21-10. Teel finaali alistas maailma edetabelis 71. kohal asuv Must neli top viiekümne hulka kuuluvat mängijat, nende seas ka Prantsusmaa ja Venemaa esisulgpallurid.

«Olen turniiriga kokkuvõttes väga rahul. Loomulikult oleksin tahtnud ka finaalis võita, aga jään kahe jalaga maa peale ja tunnistan, et pole veel selleks valmis. Nüüd jätkan treeningutega, et valmistuda kahe nädala pärast algavateks maailmameistrivõistlusteks,» lausus Must peale finaali.

Vladivostoki võistlus kuulub sulgpallis Grand Prix sarja, millest kõrgema kategooria turniirid on vaid Superseries võistlused. Raul Must, kes on võitnud mitmeid Euroopa Karikaetappe, pole Grand Prix võistlusel varem nii kõrgele kohale jõudnud. Teise kohaga kaasnev maailma edetabeli punktilisa peaks Musta järgmisel nädalal edetabelis kergitama pea kümme kohta. Samuti on see oluline samm olümpiale kvalifitseerumise kindlustamiseks, kus arvesse lähevad aasta jooksul kümne parima turniiri tulemused.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles