Gruusias avati noorte suveolümpiafestival

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti sportlased.
Eesti sportlased. Foto: Erakogu

Täna algab Gruusia pealinnas Tbilisis nädala vältav XIII Euroopa noorte suveolümpiafestival, kus ligemale 3400 14-18-aastast noort Euroopa sportlast üheksal spordialal mõõtu võtma hakkavad, teiste seas ka 32-liikmeline Eesti koondis.

Meie sportlased võistlevad viiel spordialal. Jalgrattaspordis esindavad Eestit Kärt Lang, Mathilde Manuela Nigul, Merili Sirvel, Sander Kempi, Oskar Maidre ja Karl Brent Premet. Judos teeb kaasa samuti kuus sportlast: Annika Karilaid, Caris Helena Kaup, Viktoria Mironova, Pärt Laas, Aslanbeg Puhm ja Kalev Villem.

Kergejõustiklasi on võistlustules kaheksa: Marite Ennuste, Johanna Ilves, Lishanna Ilves, Margit Kalk, Lisa Lannusalu, Liina Valk, Jakob Ristimets ja Aleksandr Savitski. Tennises võistlevad Eesti eest Maria Lota Kaul, Maileen Nuudi, Daniil Glinka ja Robin Erik Parts. Kaheksa sportlasega oleme esindatud ka ujumises: Sarah Hürden, Ilona Maide, Marko-Matteus Langel, Armin Evert Lelle, Janter Suun, Ivan Štšeglov, Kregor Zirk ja Henry Gerhard Uriko.

Avatseremoonial kannab Eesti lippu judomaadleja Aslanbeg Puhm.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles