Ülipõneva Ungari GP võitis Sebastian Vettel

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastian Vettel pärast Ungari GP-d.
Sebastian Vettel pärast Ungari GP-d. Foto: ANDREJ ISAKOVIC/AFP

Ungaris peetud vormel-1 etapi võitis sakslane Sebastian Vettel (Ferrari), kes edestas Red Bulli piloote venelast Daniil Kvjatti (+5,8) ja austraallast Daniel Ricciardot (+26,4). Kvjatile oli see karjääri esimeseks poodiumikohaks.

Kolmandalt kohalt startinud Vettel sai esimestel meetritel mööda nii esimeselt kohalt startinud Lewis Hamiltonist (Mercedes) kui tema meeskonnakaaslasest Nico Rosbergist. Teisele kohale tõusis teine Ferrari piloot Kimi Räikkönen, aga tema pidi võistluse teises pooles tehnilise rikke tõttu katkestama.

Hamilton lõpetas kuuendana, heitluses Ricciardoga tagarehvi lõhkunud Rosberg oli kaheksas. Mercedes oli senisest üheksast etapist võitnud kaheksa ja ühtlasi katkestas Vettel Mercedeste seitsme võistluse pikkuse võiduseeria.

Sarja üldarvestuses jätkab liidrina Hamilton kellel on koos 202 punkti, teisena järgneb Rosberg 180 punktiga. Vettel on ediselt kolmas ja punkte on tal koos 160. Valtteri Bottas (Williams) ja Räikkönen on neljanda-viiendana kogunud vastavalt 77 ja 76 punkti.

Konstruktorite arvestuses hoiab Mercedes endiselt kindlalt esikohta ja neil on koos 382 punkti. Ferrari jääb maha 147 ja Williams 232 punktiga.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles